Het is zover. U bevindt zich op de nieuwe website van de Stichting Behoud Adriaen Janszkerk. We zijn hier heel blij mee. Op de oude website (zie afbeelding hierboven) stond heel veel informatie over het historische kerkgebouw en daar mankeerde niets aan, maar de layout en techniek er achter was erg gedateerd. De oude site is gemaakt in 2002. Tegenwoordig, 20 jaar later, zijn de mogelijkheden enorm verbeterd. Deze website is dan ook beter te bekijken op een tablet of een telefoon. Steven Bontenbal heeft deze website gemaakt en wij zijn hem hiervoor veel dank verschuldigd. Hij heeft veel werk verzet. En het filmpje boven aan de site van de buiten- en binnenzijde van het kerkgebouw is gemaakt door Rinus Havenaar. Prachtig toch!

Wij hopen u met deze website, in combinatie met onze facebookpagina, goed op de hoogte te houden van nieuwe ontwikkelingen en activiteiten die in de Adriaen Janszkerk plaatsvinden. Al de historische informatie staat uiteraard ook weer op deze site. Wij wensen u veel leesplezier.